R365 – din ekspert, når noget skal laves

R365 er et topprofessionelt firma med stor erfaring og ekspertise indenfor alle former for indvendigt malerarbejde, afslibning og efterbehandling af trægulve samt rengøring og vinduespudsning til private.

Bag R365 står et stærkt team af dygtige håndværkere og rengøringseksperter, der hver især er specialister på deres felt, og derfor kan vi altid stille med præcis det hold, der kan løse netop din opgave bedst muligt. Uanset opgavens omfang og størrelse.

Med R365 ønsker vi at gøre det endnu nemmere for vores kunder at få løst deres håndværks- og rengøringsopgaver. Derfor er det også både nemt og overskueligt at booke os til en opgave. Og selv om det hele foregår online, så garanterer vi, at det er rigtige mennesker, der kommer og udfører arbejdet.

Hvorfor skal du vælge R365?

R365 er et sikkert valg, hvis du ønsker større gennemskuelighed, når du skal have løst dine håndværks- eller rengøringsopgaver. Vi leverer professionelle resultater til absolut konkurrencedygtige og fair priser – hver gang.

Du booker selv via vores hjemmeside, hvor du altid får en komplet oversigt over hvilke opgaver vi løser samt hvilke ekstra ydelser vi kan tilbyde i forbindelse med både malerarbejde, gulvslibning og rengøring. Det giver dig mulighed for – hurtigt og enkelt – at beregne den nøjagtige pris for netop den opgave vi skal hjælpe med. Hverken mere eller mindre. 

Det får du – hvis du vælger os!

Hos R365 giver vi altid vores kunder det de beder om. Ganske enkelt. Derfor kan du altid være sikker på, at få løst netop den opgave du har booket os til – ligesom du også altid kan være sikker på, at få et resultat af høj kvalitet. Du skal blot selv vurdere hvad du ønsker vores hjælp til og omfanget af opgaven – så klarer vi resten! Nemmere bliver det ikke!