Vores kunder siger...

Hos R365 lever vi af glade og tilfredse kunder. Mød nogle af dem her:

Omhyggelig rengøring, der sparede tid og penge

Jeg havde fundet drømmelejligheden, men den trængte til en grundig rengøring Jeg bookede derfor en flytterengøring hos R365, som tilbød fair og gennemskuelige priser. Det sparede mig ikke mindst for to dages arbejde, men også efterlod en skinnende ren lejlighed. Lige til at flytte ind i!

Emil, København V

Smukt malerarbejde

Da vi skulle flytte fra vores villalejlighed, bookede vi R365 til at klare malerarbejdet, da vi hverken havde tiden eller evnerne til det. 4 dage senere var lejligheden malet 2 gange og vi var meget tilfredse med både resultatet og prisen!

Mette og Nikolaj, Brønshøj

Hasteopgave klaret til UG

I forbindelse med en vandskade på mit badeværelse stod jeg med en haste-maleopgave. R365 stillede med to mand og løste opgaven med kort varsel – og med et perfekt resultat! Jeg kan defor varmt anbefale R365 og vil til hver en tid booke dem igen.

Pernille, København Ø

Glatte gulve til fair pris

Mine trægulve trængte til at blive slebet, og jeg kontaktede derfor R365. Her kunne jeg hurtigt og nemt bestille både slibning og efterbehandling med lak og der gik kun få dage, så havde jeg smukke, glatte trægulve til en absolut fair pris!

Toben, København S

Nemt, overskueligt og veludført

Jeg skulle have frisket væggene og lofterne op i min nye lejlighed og bookede R365 via hjemmesiden. Det var både nemt og overskueligt – og en klar fordel, at jeg kunne se prisen for opgaven med det samme! Her var inden ubehagelige overraskelser, kun godt arbejde.

Theis, København NV

Venlige og hensynsfulde håndværkere

I efteråret 2018 bookede vi R365 til at male paneler og døre i hele vores lejlighed. Arbejdet blev udført til perfektion og til den aftalte pris af venlige og hensynsfulde håndværkere, der dækkede omhyggeligt af og passede godt på vores ting under hele arbejdet.

Esther, Herlev