Har du spørgsmål – så har vi svarene:

Hvor lang tid tager det at løse opgaven?

Det afhænger naturligvis af den enkelte opgave – men hos R365 sender vi altid mindst 2 mand ud, så du kan få løst din opgave så hurtigt som muligt. Har du brug for at vide, hvor længe netop din opgave vil tage, så er du altid velkommen til at skrive til os på info@r365.dk – så vender vi tilbage med et tidsestimat.

Hvor hurtigt påbegynder I opgaven efter at jeg har booket jer?

Vi forsøger altid at komme i gang med din opgave så hurtigt som muligt, og kan som regel starte indenfor x dage, fra du har lagt din bestilling. Er der behov for hurtigere udrykning – eller er der tale om en hasteopgave – så send os en mail. Så vender vi tilbage hurtigts muligt for at aftale nærmere.

Hvad koster det at bruge R365?

Det afhænger naturligvis af hvad vi kan hjælpe dig med. Men vi har gjort det nemt og overskueligt, at se, hvad det præcist vil koste dig – uanset om du skal have malet meget eller lidt, slebet alle gulve eller gjort grundigt hovedrent. Du betaler altid kun den pris, du selv har beregnet dig frem til i vores prisberegner. Hverken mere eller mindre.

Hvad gør jeg, hvis jeg fortryder at have booket jer?

Du kan sagtens bestille os til en opgave, og afbestille igen, så længe det sker senest 14 dage fra din bestilling. Sker det senere end 14 dage efter, tillader vi os at trække 10% af opgavens pris.

Hvordan kan jeg betale?

Hos R365 betaler du altid via faktura.

Hvornår skal jeg betale?

Du skal naturligvis ikke betale før vi er færdige med arbejdet – og du har altid to dages betalingsfrist, med mindre andet er aftalt.

Dækker I mit område?

R365 dækker Københavnsområdet, men vi har planer om, at udvide vores services til hele landet.

Fik  du svar på det du søgte? Ellers er du velkommen til at sende en mail til info@r365.dk – så vender vi tilbage så hurtigt vi kan!